Indløsningsaftale fra Elavon

Indrømmet; ingen af vores produkter her på hjemmesiden er helt gratis. Og det er så alligevel ikke helt rigtigt. Vi kan faktisk tilbyde en serverviceydelse som ikke bare er gratis, men som du oveni købet kan tjene penge på. Og som vel at mærke hverken er kompliceret eller tidskrævende.

Med en betalingsløsning fra Elavon vil du typisk kunne reducere dine omkostninger med en tredjedel, sammenholdt med din eksisterende aftale og samtidig få hurtigere afregning.

Og nej, der er ingen grund til at skifte terminal. Heller ingen skjulte gebyrer eller bindingsperiode. Skulle du, mod forventning, finde et bedre tilbud, er du frit stillet til at opsige aftalen.

Med en indløsningsaftale fra Elavon får du, udover besparelsen, i tilgift 24 timers kundeservice og gratis adgang til online rapportering. Her kan du få et fuldstændigt overblik over transaktioner og se din afregning.

Elavon er en af verdens største leverandører af betalingsløsninger med mere end 40 års erfaring. Og de er nu også på vej til at etablere sig for alvor i Danmark. Dermed får også danske forretninger mulighed for at profitere af deres rentable og driftsikre løsninger hvor gennemskuelige aftaler og datasikkerhed er i højsædet.   

Så tilbage står blot at kontakte os for at få en uforpligtende beregning på hvad I kan forvente at tjene på et aftaleskift.

Tlf. +45 60 470 470 eller aln.retail@gmail.com